Voimassa 1.3.2019 alkaen. Palveluja voidaan yhdistää, ja muokata tarvitsemasi kokonaisuus. Toimin 30 km säteellä tilalta (Tyrnävä), kauemmas sovitaan reissu-korvaus.

Täysihoitopaikka ravivalmenuksella / konekuntoutuksella

Yli 21 vrk:n jakso 30€/vrk, alle 20 vrk 33€/vrk, alle 10 vrk 36€/vrk. Sisältää täyshoidon, kuivakävelymatolla treenauksen enintään 5 kertaa viikossa hevosen kunnon mukaan. Laser- ja flexneb-hoidot sekä kylmäykset ja lihashuollon hevoskohtaisesti laaditun suunnitelman mukaan.
Eläinlääkäri-, kuljetus- ja kengityskulut veloitetaan erikseen.
Hevosen käynti jakso voi olla päiviä tai viikkoja, vaikka operaatioista toipumisen, omistajan lomailun, tai lihashuollon tehotyöskentelyn ajan. Myös pidempi aika kunnon ylläpitämiseksi tai kohottamisen, tai liikeratavirheiden korjaamiseksi, sekä ratsu- että ravihevosille.

Kuivakävelymattoilu

28€ / max 30min, 39€ / max 60min, 10 kerran sarjakortit 260€ / 350€. Hevosen kuntoilu ja kuntoutus kuivakävelymatolla, liikkeiden symmetrian ja elimistön toiminnan tehostamiseksi. Sekä monenlaista liikkeiden ja liikkumisen tutkimista matolla, esimerkiksi kengityksellisissä haasteissa. Hokkien käytöstä matolla veloitetaan 3€/käynti, vain pyöreäpäiset hokit, terävät hokit on poistettava.

Solarium-lämpölamput

20 min 15€. Lihasten lämmitykseen ja elimistön toimintojen vilkastuttamiseen.

Laser-hoidot ammattitaidolla

Alkaen tallillasi 40€, tilallamme 30€, max 15 min. Kerta tai sarja hoidot Irradian tehokkaalla laserilla. Kysy rohkeasti.

Hevoshierontaa ammattitaidolla

Tallillasi 60€, tilallamme 55€. Ammattitaitoinen hevosen tutkiminen ja hieronta, tarpeen mukaan myös laser käytettävissä.

Kengitys ja vuolut

Tallillasi 80€ /40€, tilallamme 70€/35€. Kengät ja lisätarvikkeet eivät kuulu hintaan.


Toinen treenaa kuivakävelymatolla ja toinen nauttii laser-hoidosta.